Hola Nanus! Avui una mica de gastronomia! Us explicare en que consisteix un asado argentino, absteniuse els vegetarians!. Tot comença quan acabem de correr 14km a molt bon ritme amb el Nano i el Dani, (del Dani ja us parlere mes endavan), un li comenta al altre per fer un asado aquesta nit, ja que dema es festiu i no s'ha de treballar. Hem pregunten si m'animo, i tardo poc a contestar que si.
Quedo mes tard amb Nano i anem a comprar, la carnisseria em sorpren un mun, la quantitat de carn vermella que hi ha, comprem casi 4 kilos de carn de vedella, corder i xoriç. Tot acompanyat d'un bon vi i de cervesa.
Comprada la carn i ja a casa seva m'ensenya la parrilla, que diguem que es la clau perque surti la carn tan ben cuita amb uns talls tan groixuts.
Cuita la carn i tots a taula, en Nano, Dani, la filla de Nano i el seu novio Marcos, Jose el vei i jo el Catalan. Comença la vetllada! Estava tot bonissim!!
Neeeeen això es bona vida, després de poder gaudir fent esport no hi ha res millor que fotre un bon tiberi :P Bon profit!
ResponderEliminar