Vistas de página en total

lunes, 26 de diciembre de 2011

2a cursa. Ushuaia.

Hola amics! Diumenge 18, vaig correr la segona cursa que organitzaven per aqui. Aquet cop tocava Ushuaia, per tant era com si corres a casa.  El recorregut ja me´l coneixia, era una volta pel poble d'uns 14Km en que alternava una part plana i una de pujades i baixades. Ushuaia es una ciutat que s'assembla molt a les pelicules yankis de Sant Francisco del Clint Eastwood en que els cotxes surten volan despres de pujar un carrer amb molta inclinacio, per donar una idea. Total un trencacames pero d'asfalt.
Personalment la cursa em va anar genial, 1h 06' corren per sota dels 5'. Objectiu complert!
Resultat final segon de la meva categoria, medalla i diploma cap a casa.
No us enganyare, aqui es molt facil quedar davan a la meva categoria, erem 5 nomes, la gent jove aqui no corre, on hi ha mes nivell i mes gent es a la categoria de veterans amb marques molt bones en 10km, mitja i marato. Desgraciadament la cosa va a menys, s'ha perdut la marato que es feia tambe.
Pero hi ha una cosa que no cambia enlloc que es el bon ambien que es respira i les ganes de la gent que s'hi dedica. Els hi desitgo molta bona sort i que el projecte de recuperar la marato haviat sigui possible!

Amb el Marcos, un dels millors corredors de la Tierra del Fuego, i gendre de Nano. Tot queda en familia!

1 comentario:

  1. Be Fran be!!! que crack, sigueu pocs o molt la qüestió es gaudir del moment i amb bona companyia està clar :)

    ResponderEliminar