Vistas de página en total

lunes, 12 de diciembre de 2011

Asado Argentino!

Hola Nanus! Avui una mica de gastronomia! Us explicare en que consisteix un asado argentino, absteniuse els vegetarians!. Tot comença quan acabem de correr 14km a molt bon ritme amb el Nano i el Dani, (del Dani ja us parlere mes endavan), un li comenta al altre per fer un asado aquesta nit, ja que dema es festiu i no s'ha de treballar. Hem pregunten si m'animo, i tardo poc a contestar que si.
Quedo mes tard amb Nano i anem a comprar, la carnisseria em sorpren un mun, la quantitat de carn vermella que hi ha, comprem casi 4 kilos de carn de vedella, corder i xoriç. Tot acompanyat d'un bon vi i de cervesa.
Comprada la carn i ja a casa seva m'ensenya la parrilla, que diguem que es la clau perque surti la carn tan ben cuita amb uns talls tan groixuts.
Cuita la carn i tots a taula, en Nano, Dani, la filla de Nano i el seu novio Marcos, Jose el vei i jo el Catalan. Comença la vetllada! Estava tot bonissim!!

1 comentario:

  1. Neeeeen això es bona vida, després de poder gaudir fent esport no hi ha res millor que fotre un bon tiberi :P Bon profit!

    ResponderEliminar